Pagan Cirkels

Cirkel?

Een cirkel is een groep mensen die samen beleven, les krijgen en (spiritueel en persoonlijk) groeien. Zij reizen samen op het Pagan Pad. Een ander woord is coven, maar een coven is vaak verbonden aan ofwel Wicca of Hekserij. Ik (Oriana) heb gekozen voor de naam cirkel, omdat de lessen en thema's niet specifiek over één stroming gaan maar eerder over allerlei stromingen binnen het Paganisme.

Onze Cirkels

Cirkel van de Haas: ontdekking, basiskennis, Paganisme eigen maken, samen op reis

 

Cirkel van de Wolf: ontdekking, basiskennis, Paganisme eigen maken, samen op reis

 

Cirkel van de Uil: (sjamanistische) healing, energetisch werk, kruidengeneeswijzen, coaching

 

Cirkel van de Raaf: (sjamanistische) healing, energetisch werk, kruidengeneeswijzen, coaching

Les krijgen van Oriana

Ik zeg altijd: neem nooit iets van mij aan, alleen omdat je het aan moet nemen. Trek alsjeblieft alles in twijfel, doe je eigen onderzoek, maak voor jezelf een keuze. En verander die keuze als je even later er toch niet blij mee bent. Alles leer ik je in drievoud: dat wat hoort, hoe ik het zie, en vooral alle mogelijkheden om je eigen weg te volgen.

Ik geef sinds 2009 les in Paganisme. Meerdere covens en cirkels heb ik mogen begeleiden, en ik kan oprecht zeggen: er is niets zo mooi als een student vooruit zien komen, zowel op spiritueel vlak als op persoonlijk vlak.

Een van de belangrijkste zaken vind ik het bieden van een warm en vertrouwd thuis, waar iedereen zich veilig genoeg voelt om zichzelf te zijn en waar men kan delen wat men wil delen. 

Covenstead

De covenstead is het thuis van de cirkel, de fysieke locatie. De covenstead van onze cirkels is op een idyllische plek op het platteland, met een leslokaal, spirituele bibliotheek, keuken, Tempelkamer, toilet, kruidenhof, kas en genoeg buitenruimte.

Het is lastig te bereiken met het OV, vandaar je kan worden opgehaald in Tiel. 

Kosten

Onze cirkels kosten niets. Wel vragen wij om iets mee te brengen voor de lunch of het avondeten. Dit heet potluck. Als we iets maken zoals zalf, een gewaad, wierook of Pagan attributen, dan vragen wij je voor jezelf materialen mee te nemen - zoals bijenwas en een potje voor zalf, stoffen voor je gewaad, ingrediënten voor wierook, enzovoorts.

Meer informatie of aanmelden