Zielsreizen

Zielsreizen met hulp van kosmos en aarde

Jouw wezen bestaat uit meer dan je lichaam - wij geloven dat je wezen bestaat uit lichaam, ziel en geest, de zogeheten holistische visie. Voor het lichaam zijn er artsen, voor de geest zijn er therapeuten,
maar wie zorgt er voor je ziel? 

 

Het eerste antwoord hierop zou natuurlijk "jezelf" kunnen zijn - als er iets belangrijk is in het leven dan is het de zorg voor je ziel, in de vorm van eigenliefde, zelfzorg en jezelf beschermen. Als er echter iets gebeurt in een van die vormen, dan is het de Sjamanistische visie dat er soullos op kan treden. Als je eigenliefde of zelfzorg is aangetast of wanneer je jezelf niet hebt kunnen beschermen, heeft dit een enorme impact op je gehele wezen. Zelfzorg, bijvoorbeeld, is meer dan elke ochtend een boterham eten. Zelfzorg is ook zorgen voor gezonde relaties, een leven dat uitdagend genoeg is maar ook weer niet te veel vereist. Volgens Sjamanen kan er een stuk(je) van je ziel verdwaald raken, verloren raken, door deze enorme impact: soullos.

 

Soullos

 

Soullos kan leiden tot psychische klachten en lichamelijke klachten, wat logisch is als we weer terugkijken naar de uitleg over de holistische visie. Immers ontbreekt er een onderdeel van het drietal lichaam, ziel, geest. Bovendien is het afweersysteem van je ziel kwetsbaar en afgezwakt, net als wanneer je lichaam een flinke ziekte onder de leden heeft.

Als je de ziel zou vergelijken met een kan water waar een hoeveelheid water uitgeschonken is, dan kan je je voorstellen dat er ineens ruimte is in de kan water. Deze ruimte kan opgevuld worden door niet-eigen energie, mede mogelijk gemaakt door het verzwakte afweersysteem van je ziel. Deze niet-eigen energie heet een intrusion

 

De taak van de Sjamaan

 

Als er iets met je lichaam aan de hand is, ga je naar een arts. De reguliere geneeskunde is altijd de eerste stap wanneer je je niet lekker voelt of wanneer je ziek bent, of wanneer je je geestelijk slecht voelt. Dit is wettelijk geregeld en een morele voorwaarde voor spirituele ondersteuning of bijvoorbeeld ondersteuning met kruiden.

Wanneer er uitgesloten is dat er fysiek of geestelijk wat aan de hand is, of als ondersteuning van de reguliere geneeskunde, kan de Sjamaan in beeld komen. Een Sjamaan kan het stukje ziel opsporen en terugbrengen - dit heet soul retrieval.  Ook kan de niet-eigen energie, de intrusion, worden weggehaald.

Soul retrieval vind plaats tijdens zielsreizen. Dit is het samen, of door de Sjamaan alleen, reizen door de verschillende werelden, waarbij informatie verkregen kan worden en werk kan worden gedaan. Hierbij kunnen krachtdieren en gidsen gevonden worden, kan er duidelijk worden wat de ziel is overkomen, en kan er duidelijk worden op welk pad de 'patiënt' zich bevind. Samen met jou haal ik jouw zielsdelen terug.

 

Zielsreizen bij De Oude Wegen

 

Deze zielsreizen en soulretrieval worden aangeboden bij De Oude Wegen. We hanteren een richtprijs van 25 euro voor een sessie van anderhalf uur. Is dit niet haalbaar? Geef het alsjeblieft aan, er is veel mogelijk.

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op voor meer informatie.