Zielsreizen

Zielsreizen met hulp van kosmos en aarde

Jouw wezen bestaat uit meer dan je lichaam - wij geloven dat je wezen bestaat uit
lichaam, ziel en geest, de zogeheten holistische visie.

Voor het lichaam zijn er artsen, voor de geest zijn er therapeuten, maar wie zorgt er voor je ziel? 

 

Het eerste antwoord hierop zou natuurlijk "jezelf" kunnen zijn - als er iets belangrijk is in het leven dan is het de zorg voor je ziel, in de vorm van eigenliefde, zelfzorg en jezelf beschermen.

 

Soms maak je echter heftige gebeurtenissen mee. Gebeurtenissen die je eigenliefde aantasten, gebeurtenissen waardoor je niet voor jezelf hebt kunnen zorgen of waardoor je je onveilig hebt gevoeld. Een deel van de ziel zegt dan, als het ware, "hier wil ik niet bij zijn". Dat deel doet een stap opzij, weg van de rest van de ziel, weg van het lichaam en weg van de geest. Vaak treed er dan ook in kleine of grote mate geheugenverlies op. Daardoor herinner je niet alles van de gebeurtenis. Het stukje ziel komt vanzelf weer terug wanneer het weer veilig is. Bijvoorbeeld wanneer je een botsing hebt in het verkeer, of wanneer je iemand verliest.

Soms is het trauma echter zeer heftig, of duurt het trauma langer dan een moment. Het stukje ziel wat een stapje terug doet tot het veilig is, durft dan niet terug te komen. Dit stukje kan daardoor verdwalen. Dit heet Soullos.

 

Soullos

 

Soullos kan leiden tot allerlei klachten, op geestelijk, lichamelijk en zielsgebied. Onvolledig voelen, altijd op zoek naar 'iets', vage lichamelijke klachten, geestelijke problemen, en nog veel meer.  Er kan één stukje verdwaald zijn, maar er kunnen ook meerdere stukken ontbreken. Wanneer ik (Oriana) op zielsniveau ga kijken wat er aan de hand is, hebben deze verdwaalde stukken ook namen. De naam is gelijk aan de reden waardoor het stuk verdwaald is geraakt. Bijvoorbeeld een zielsdeel die "onveilig" heet, of een die "onwelkom" wordt genoemd.

 

Als je de ziel zou vergelijken met een kan water waar een hoeveelheid water uitgeschonken is (door de verdwaalde zielsdelen), dan kan je je voorstellen dat er ineens ruimte is in de kan water. Deze ruimte kan opgevuld worden door niet-eigen energie, mede mogelijk gemaakt door het verzwakte afweersysteem van je ziel. Deze niet-eigen energie heet een intrusion. Dit gebeurd niet altijd, maar je bent er wel vatbaar voor.

 

De taak van de Sjamaan

 

Als er iets met je lichaam aan de hand is, ga je naar een arts. De reguliere geneeskunde is altijd de eerste stap wanneer je je niet lekker voelt of wanneer je ziek bent, of wanneer je je geestelijk slecht voelt. Dit is wettelijk geregeld en een morele voorwaarde voor spirituele ondersteuning of bijvoorbeeld ondersteuning met kruiden.

Wanneer er uitgesloten is dat er fysiek of geestelijk wat aan de hand is, of als ondersteuning van de reguliere geneeskunde, kan de Sjamaan in beeld komen. Een Sjamaan kan het stukje ziel opsporen en terugbrengen - dit heet soul retrieval.  Ook kan eventuele niet-eigen energie, de intrusion, worden weggehaald.

 

Soul retrieval

 

Soul retrieval vind plaats tijdens zielsreizen. Zielsreizen is het samen, of door de Sjamaan alleen, reizen door de verschillende werelden, waarbij informatie verkregen kan worden en werk kan worden gedaan. Hierbij kunnen krachtdieren en gidsen gevonden worden, kan er duidelijk worden wat de ziel is overkomen, en kan er duidelijk worden op welk pad de 'patiënt' zich bevind. Sommige Sjamanen brengen zielsdelen terug. Zelf geloof ik er in dat het van belang is dat jij jouw ziel weer compleet maakt, door het door mij opgespoorde zielsdeel uit te nodigen terug te komen. Ik help je daarbij. Samen met jou haal ik jouw zielsdelen terug.

 

Zielsreizen bij De Oude Wegen

 

Deze zielsreizen en soulretrieval worden aangeboden bij De Oude Wegen, door Lotte-Oriana.

Ik hanteer een richtprijs van 25 euro voor een sessie van anderhalf uur. Is dit niet haalbaar? Geef het aan, want er is veel mogelijk.

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op voor meer informatie.