Healing

Je lichaam bestaat uit vele, vele energetische 'draadjes' en grotere 'draden' van energie. Zoals de bloedvaten en de zenuwen. Deze draden worden gevoed door je chakra's. De Chakra's zijn energiepunten in het lichaam, die langzaam, snel of normaal roteren, energie verwerken, energie ontvangen en energie afgeven. De energie die je vervolgens afgeeft, uitstraalt, vormt je aura om je heen.

Zoals vaker gezegd op deze website, is het van belang om met fysieke klachten eerst naar de reguliere arts te gaan. Wat wij doen heet 'energetische healing'. Dit houdt in dat we kijken naar de energiebanen, de chakra's en de aura om erachter te komen of we deze op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Zodat alles energetisch 'schoon' is, en op volle kracht.

Dit doen wij op Sjamanistische wijze, door in trancereis je energetisch systeem na te lopen en waar nodig te ondersteunen of schoon te maken. Daarnaast werken wij met geluid (drum), salie en oefeningen welke je zelf kan doen.

Aangezien een goed gesprek en een kop thee of koffie al wonderen kan doen, nemen we de tijd voor je, en kan je een ankerpunt vinden bij De Oude Wegen.

 

We hanteren een richtprijs van 25 euro voor een sessie van anderhalf uur. Is dit niet haalbaar? Geef het alsjeblieft aan, er is veel mogelijk.

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op voor meer informatie.