De Kruidenwegen Schriftelijk

De Kruidenwegen is onze schriftelijke cursus in kruidengeneeswijzen.

 

Wat leer je

 

De lessen zijn verdeeld in drie delen:

  1. Lessen
  2. Kruiden, kruidenverwerking en recepten
  3. Pathologie (ziekteleer)

 

Je krijgt aan het begin van de cursus dan ook drie mappen, waar je elke maand je lessen in kan verdelen.

 

In de lessen gaat het over de verschillende orgaanstelsels, zoals de spijsvertering en de luchtwegen. Bij kruiden, verwerking en recepten behandelen we gemiddeld twee kruiden per maand (waarvan je de zaden meekrijgt), geven we lessen over vermeerderen, verzorgen, drogen, etc., en geven we kruidenrecepten mee. Zo maak je je eigen zalf, maceraat, crème, tandpasta, en nog veel meer!

Ook ziekteleer, of te wel, pathologie, krijg je tijdens de lessen. Van darmproblemen tot huidaandoeningen, van luchtweginfectie tot griep; bij deze cursus komt het aan bod.

 

Je kan na 10 maanden beslissen of je door wilt met de verdiepingscursus van 6 maanden.

 

Studiebelasting

 

De studiebelasting is afhankelijk van de tijd die je hebt. Je kan eenmaal per maand de opdrachten maken, of eenmaal per week. Je kan alle opdrachten aan het einde van de studie inleveren of maandelijks. Je kan zelfs beslissen de opdrachten niet te maken. Een certificaat aan het einde van de studie vereist wel het inleveren van alle opdrachten.

 

Wat krijg je thuisgestuurd?

 

Maandelijks krijg je een goed gevuld, leuk en uitdagend pakket met lessen (zie bij ‘wat leer je’), enkele ingrediënten voor je recepten en zaden van kruiden.

Niet elke maand is hetzelfde wat betreft de hoeveelheid items in je pakket. Wat de waarde van het pakket betreft is elke maand gelijk.

 

Kosten

 

De kosten zijn 37,50 euro per maand.

Het startpakket is eenmalig 15 euro.

Voor België rekenen wij een toeslag in verzendkosten van 2 euro per maand.

 

 

Meer informatie of aanmelden:

info@deoudewegen.nl