Menu

Schriftelijk

Boekjes Schriftelijke opleiding

Welkom bij de schriftelijke opleiding

Animysticus

 

Het eerste doel van de opleiding is iedereen die groeien en leren wilt, te bereiken, de helpende hand en onderwijs te bieden. De kosten zijn laag, men kan altijd bij het centrum terecht en de opleiding wordt aangeboden in het tempo dat de student(e) aankan.

Het tweede doel van de opleiding is om qua lesstof zowel de breedte als de diepte in te gaan. Er zijn zeer veel verschillende vakken en in het tweede jaar heb je keuzevakken te kiezen om te verdiepen. Of je nu één of vijf keuzevakken kiest, is geheel aan jou.

Een greep uit de onderwerpen:

Paganisme, animisme, prehistorie, polytheïsme, monotheïsme, vieringen, kaarsenmagie en kaarsen maken, chakra’s, aura’s, symbolenleer, runen, ogham, Goden en Godinnen, chants, tarot, parapsychologie, reinigen, astrologie, astronomie…

Je kan elk moment instromen of ermee stoppen. Elke eerste woensdag van de maand worden de lessen verzonden; afmelden of aanmelden kan vóór de laatste vrijdag van de maand.

De kosten zijn 5 euro per les, of te wel, 20 euro per maand. Volg je de opleiding schriftelijk komt daar 5 euro print-, bind- en verzendkosten bij. Volg je de opleiding online (via e-mail) vervallen die kosten en is het lesgeld dus 20 euro. Als je het een enkele keer financieel niet red kunnen we een beroep doen op het studiefonds of de betalingsdatum (maximaal twee weken na ontvangst) vooruit schuiven. 

Je kan een proefles aanvragen en de studiegids, via:   de contactpagina